Ga naar inhoud
  • Home
  • Weblog
    • Artikelen
    • Recepten
  • Recensies
    • Internationaal
    • Azië
      • Indonesië
      • Japan
    • Europa
      • Frankrijk
      • Nederland
      • Italië
    • Mediterraan
    • Vis
    • Bakken
    • Kinderen
  • Contact
  • Over ons

de Kookboekenbaas

voor inspiratie en informatie

  • Azië
  • Italië
  • Vis
  • Vlees
  • Pasta
  • Soep
  • Kinderen
Home Azië China

China

weergegeven: 1 - 1 van 1 resultaten

Eierbloemsoep – Heerlijke hartige soep met vele namen

Azië China Recepten Weblog

Een soep met vele namen, je kunt deze soep op menu’s vinden onder de namen eierbloemsoep, Chinese eiersoep, egg drop soup of zelfs haaienvinnensoep. Haaienvinnensoep in Nederland wordt namelijk niet echt met haaienvinnen gemaakt, en wat je geserveerd krijgt is in principe de onderstaande soep, vaak wel nog met wat extra kipsliertjes toegevoegd. Meestal wordt …

Lees verder

Lees ook

  • Manakish Za’atar – Kruidige platbroodjes uit de Levant
    Midden-Oosten, Recepten, Weblog
  • Inmaak- en fermenteerbijbel – Simone van Thull
    Internationaal
  • De makkelijke bakplaat – Rukmini Iyer
    Bakken, Internationaal
  • Vis uit blik – Bart van Olphen
    Europa, Internationaal, Vis
  • Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes – Karin Luiten
    Internationaal
  • De Kookboekenclub Podcast
    Artikelen, Weblog
  • De Zilveren Lepel voor Kinderen
    Italië, Kinderen
  • Vietnamees – Uyen Luu
    Azië, Vietnam

Categorieën

  • Internationaal
  • Europa
  • Weblog
  • Azië
  • Italië
  • Kinderen
  • Mediterraan
  • Recepten
  • Fundamenteel
  • Bakken

Zoek je zonde

bakken drank gebak groente Italie kinderboek kinderen Kookboek Levant Noodles olijven Pasta pescetarisch pizza Recensie rijst Soep tomaat traditioneel vega vis Vlees wereldgerechten wetenschap zijderoute

Ons netwerk

- de Kookboekenbaas
- de Kinderboekenbaas
- de Ultieme Herman Brusselmans site

Favorites

  • Azië
  • Italië
  • Vis
  • Vlees
  • Pasta
  • Soep
  • Kinderen

Recente berichten

  • Over eten & koken – Harold McGee
  • Wijsneus in de keuken – Julian Barnes
  • Eierbloemsoep – Heerlijke hartige soep met vele namen
  • Inmaak- en fermenteerbijbel – Simone van Thull
  • Het allerleukste kinderkookboek – Lizzie Mabbott

Zoeken

Contact

de Kookboekenbaas

  • i: kookboekenbaas
  • e: kook@boekenbaas.nl
© Copyright 2025 de Kookboekenbaas. Alle rechten voorbehouden. Vilva | Ontwikkeld door Blossom Themes. Mogelijk gemaakt door WordPress.

Voeg de Kookboekenbaas aan je homescreen toe.

Voeg toe