Ga naar inhoud
  • Home
  • Weblog
    • Artikelen
    • Recepten
  • Recensies
    • Internationaal
    • Azië
      • Indonesië
      • Japan
    • Europa
      • Frankrijk
      • Nederland
      • Italië
    • Mediterraan
    • Vis
    • Bakken
    • Kinderen
  • Contact
  • Over ons

de Kookboekenbaas

voor inspiratie en informatie

  • Azië
  • Italië
  • Vis
  • Vlees
  • Pasta
  • Soep
  • Kinderen
Home Azië China

China

weergegeven: 1 - 1 van 1 resultaten

Eierbloemsoep – Heerlijke hartige soep met vele namen

Azië China Recepten Weblog

Een soep met vele namen, je kunt deze soep op menu’s vinden onder de namen eierbloemsoep, Chinese eiersoep, egg drop soup of zelfs haaienvinnensoep. Haaienvinnensoep in Nederland wordt namelijk niet echt met haaienvinnen gemaakt, en wat je geserveerd krijgt is in principe de onderstaande soep, vaak wel nog met wat extra kipsliertjes toegevoegd. Meestal wordt …

Lees verder

Lees ook

  • Science in the Kitchen and the Art of Eating Well – Pellegrino Artusi
    Europa, Italië, Mediterraan
  • Over eten & koken – Harold McGee
    Fundamenteel, Internationaal
  • Eierbloemsoep – Heerlijke hartige soep met vele namen
    Azië, China, Recepten, Weblog
  • Parwana – Durkhanai Ayubi
    Azië
  • Japanese Soul Cooking – Tadashi Ono & Harris Salat
    Azië, Japan
  • Knack Weekend Koken – Gezond Bakken
    Bakken
  • Gastronomische Gouden Eeuw
    Artikelen, Weblog
  • Inmaak- en fermenteerbijbel – Simone van Thull
    Internationaal

Categorieën

  • Internationaal
  • Europa
  • Weblog
  • Azië
  • Italië
  • Kinderen
  • Mediterraan
  • Recepten
  • Fundamenteel
  • Bakken

Zoek je zonde

bakken drank gebak groente Italie kinderboek kinderen Kookboek Levant Noodles olijven Pasta pescetarisch pizza Recensie rijst Soep tomaat traditioneel vega vis Vlees wereldgerechten wetenschap zijderoute

Ons netwerk

- de Kookboekenbaas
- de Kinderboekenbaas
- de Ultieme Herman Brusselmans site

Favorites

  • Azië
  • Italië
  • Vis
  • Vlees
  • Pasta
  • Soep
  • Kinderen

Recente berichten

  • Over eten & koken – Harold McGee
  • Wijsneus in de keuken – Julian Barnes
  • Eierbloemsoep – Heerlijke hartige soep met vele namen
  • Inmaak- en fermenteerbijbel – Simone van Thull
  • Het allerleukste kinderkookboek – Lizzie Mabbott

Zoeken

Contact

de Kookboekenbaas

  • i: kookboekenbaas
  • e: kook@boekenbaas.nl
© Copyright 2025 de Kookboekenbaas. Alle rechten voorbehouden. Vilva | Ontwikkeld door Blossom Themes. Mogelijk gemaakt door WordPress.

Voeg de Kookboekenbaas aan je homescreen toe.

Voeg toe