Ga naar inhoud
  • Home
  • Weblog
    • Artikelen
    • Recepten
  • Recensies
    • Internationaal
    • Azië
      • Indonesië
      • Japan
    • Europa
      • Frankrijk
      • Nederland
      • Italië
    • Mediterraan
    • Vis
    • Bakken
    • Kinderen
  • Contact
  • Over ons

de Kookboekenbaas

voor inspiratie en informatie

  • Azië
  • Italië
  • Vis
  • Vlees
  • Pasta
  • Soep
  • Kinderen
Home Contact

Contact

Heb je vragen, een verzoek of opmerkingen?
Laat hieronder een bericht achter met je e-mailadres en we reageren zo snel mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook e-mailen naar kook@boekenbaas.nl.

Let op! Wij zijn geen uitgeverij en dus ook niet in staat om uw manuscript te beoordelen. Berichten met dergelijke verzoeken kunnen we helaas dan ook niet beantwoorden.

    Lees ook

    • De Kookboekenclub Podcast
      Artikelen, Weblog
    • Science in the Kitchen and the Art of Eating Well – Pellegrino Artusi
      Europa, Italië, Mediterraan
    • How To Feed A Dictator – Witold Szablowski
      Internationaal
    • Het kinderkookboek van De keuken van Kiki – Petra Bosland
      Internationaal, Kinderen
    • Vis uit blik – Bart van Olphen
      Europa, Internationaal, Vis
    • Wijsneus in de keuken – Julian Barnes
      Fundamenteel
    • ’t Verrukkelijke kinderbakboek – Rutger van den Broek & Mark Haayema
      Bakken, Kinderen, Nederland
    • Soep – Joris Bijdendijk & Samuel Levie
      Internationaal

    Categorieën

    • Internationaal
    • Europa
    • Weblog
    • Azië
    • Italië
    • Kinderen
    • Mediterraan
    • Recepten
    • Fundamenteel
    • Bakken

    Zoek je zonde

    bakken drank gebak groente Italie kinderboek kinderen Kookboek Levant Noodles olijven Pasta pescetarisch pizza Recensie rijst Soep tomaat traditioneel vega vis Vlees wereldgerechten wetenschap zijderoute

    Ons netwerk

    - de Kookboekenbaas
    - de Kinderboekenbaas
    - de Ultieme Herman Brusselmans site

    Favorites

    • Azië
    • Italië
    • Vis
    • Vlees
    • Pasta
    • Soep
    • Kinderen

    Recente berichten

    • Over eten & koken – Harold McGee
    • Wijsneus in de keuken – Julian Barnes
    • Eierbloemsoep – Heerlijke hartige soep met vele namen
    • Inmaak- en fermenteerbijbel – Simone van Thull
    • Het allerleukste kinderkookboek – Lizzie Mabbott

    Zoeken

    Contact

    de Kookboekenbaas

    • i: kookboekenbaas
    • e: kook@boekenbaas.nl
    © Copyright 2025 de Kookboekenbaas. Alle rechten voorbehouden. Vilva | Ontwikkeld door Blossom Themes. Mogelijk gemaakt door WordPress.

    Voeg de Kookboekenbaas aan je homescreen toe.

    Voeg toe